Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Galleri » 01. Centralt » Kyrkogatan 02

Dan N 
2010-03-01 15:24
Har lite svårt att känna igen husen här, kan det vara "gamla" radio skaraborg som skymtar där till vänster taget ifrån kyrkoparken.
Olle Nilsson 
2010-11-17 19:57
Du har säkert rätt dock hette innevånaren i huset på min tid: Prins Oscar Soldathem o café. I huset till höger låg Duvans Matservering som drevs av Lisa Holmström. Hon har en son, Stig, som hade fasligt många Dinky Toys-bilar. Kul kul. Mitt på kåken fanns en genomgång in till Billings Bageri och där vi bodde på Kungsgatan 14.
Mor bad mina äldre bröder vid ett tillfälle att vara barnvakt över mig. Så ner i barnvagnen och ut i Kyrkparken och kanske på den grusgång som syns här. Där mötte bröderna 2 tjusiga tjejer som skulle uppvaktas. Jag ”glömdes” på någon sidogång, när tjejerna frågade så hade mina bröder ingen aning vem eller vems jag var. Såna var dom…
Louise H 
2011-09-18 21:14
Innan Prins Oskar, som även var soldathem, låg faktist Apoteket Lejonet här.
Per 
2012-09-08 04:07
När flyttade prins Oscar till huset mittemot kyrkan där det senare bytte namn till Wild Horse Saloon?
Birgitta Brobeck 
2013-03-15 18:53
Lisa Holmström var min moster. Men det var hennes faster Ellen Andersson som var innehavare av Duvans matsevering. Dessutom arbetade mina övriga två mostrar Asta och Irma Andersson där i olika perioder. De var tre och serverade ibland 70 pers till middagarna. Ellen lagade maten, en serverade och en diskade.
Under min flickskoletid åt vi där, jag och min syster. Man kunde alltid hjälpa till med disktorkning, panering av fisk och ärenden på stan.

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

.

 

 

( besöksräknare laddas... )