Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Galleri » 03. Söder och väster om centrum » Idrottsplatsen

Hans Ödman 
2010-12-08 12:06
I huset bakom läktaren, bodde under mina "bollsparkarår" på -60talet
vaktmästare Hjalmar Andersson. En mycket duktig man, vad gällde finishen på gräsmattan.
Tommy W 
2010-12-10 09:18
Hjalmar Andersson var ochså mycket duktig att alltid ha fin is på bandy och hockeyrinken som låg brevid.
Per O Westman hemsida 
2011-02-11 17:06
I början på 30-talet byggde man om idrottsplatsen och IFK och AIK fick ett par år spela sina matcher på T2:s övningsfält - Västra Fältet. Där föddes mitt fotbollsintresse. I den första match jag som sexåring såg hade spelarna röda tröjor. Och jag blev AIK:are från starten. Håller annars med om att Hjalmar Andersson var en bra vaktmästare på alla sätt. Att det sedan på den tiden endast kom kallt vatten ur duscharna var ju inte precis Hjalmars fel.
Hans Ödman 
2011-02-11 21:50
P.O., du har väl precis som jag, spelat på bögda, där det inte fanns dusch, utan man fick fylla ett handfat med kallt vatten. Det var ingen höjdare att tömma detta över sig. Jag ryser än.
Per O Westman hemsida 
2011-02-12 08:41
OK! Komforten varierade då det begav sig. Det viktigaste var att man fick spela fotboll! Vid en vänskapsmatch mot Jönköping Södra, fick vi dock på nåder klä om och duscha varmt i Idrottshallen. Man kunde ju inte låta ”Timpa” och hans lagkamrater byta om under så enkla förhållanden som omklädningsrummen under läktaren på Idrottsplatsen hade att erbjuda.
Hans Gefvert 
2014-11-11 23:33
Jag hade just fått en kamera i julklapp och tog därför många kort - bl.a. på Hjalmar Andersson på IP. Kan jag skicka den eller blir det för privat? Jag kände honom en aning men det gjorde väl de flesta. Jag var tolv år och hade IP som "ett andra hem"

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

.

 

 

( besöksräknare laddas... )