Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Galleri » 02. Uppifrån och ner » Flygfoto 08

Margot Schnyder 
2008-08-15 12:38
Det tog ett bra tag innan jag kom på från vilket håll fotot var taget, blev lurad av "08" rubriken, trodde det syftade på 2008.
Olle Nilsson 
2011-02-08 18:17
Hallenbergsrondellen har ett staket som skiljer gångbanan mot körbanan. Vid staketets slut står en mycket vinglig man. Han ropar: “MERA” och “MERA”. David på BP-macken vid Jarviks går ut och ropar tillbaka: “Du skall inte ha mera gå hem” Svaret blir: ”MERA STAKET”
J-Å Johansson 
2011-05-18 20:49
Ett samhälle får och bör väl inte sluta utvecklas med risk för att stangera. Kan ändå inte låta bli att sucka invärtes när jag kollar igenom Skövdes nya översiktsplan som sträcker sig fram till år 2025. Oj, vad stan ska växa! Bilden ovan är väl det Skövde jag vuxit upp i och det har kännts rätt lagom. I den nya planen är i stort sett allt obebyggt i bildens ovankant bebyggt. Staden kommer ju att växa kraftigt mot nordost. Det är väl bara att gilla läget som det heter och hoppas att alla våra invånare gillar vår stad lika mycket som jag fäst mig vid den under åren. Dock är det en underbar känsla att lämna staden efter arbetets slut en trafikhektisk fredagseftermiddag och åka ut till sitt hus en bit ut på landet där lugn och ro härskar. J-Å

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

.

 

 

( besöksräknare laddas... )