Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

BoKarlsson 
2008-01-28 11:34

Jag gjorde lumpen på P4/PS i skövde. På den tiden fanns det ett slags stående vimpel från regementen, som de flesta köpte då de  muckade. Dock inte jag!!! Har Du några sådana i den kollektion undrart:

Bosse i Örebro

Kent-Åke Jonsson 
2008-01-21 00:09

Hej Jan!

Jag fick tipset om den här hemsidan idag när jag var hemma hos en kompis. Och nu när jag tittade närmare såg jag att det var du som ligger bakom den. Det var ju kul. Jag har själv sedan något år tillbaka börjat intressera mig för gamla Skövde och har också kommit över en del vykort och bilder, men inte så många som du har här. Jag bor ju fortfarande kvar i Skövde så jag har också börjat gå ut och fotografera samma platser fast i nutid. Det är intressant att se hur miljön har förändrats och vissa ställen ser nästan ut exakt som det gjorde för 100 år sedan.  Jag hittade en annan hemsida för några månader sedan som jag kan tipsa om ifall du är intresserad av gamla Skövde:  http://www.perowestman.se/  Du kanske redan känner till den? 

Kul att se att Helena Virta har kommenterat lite också. Hon är ju en gammal vän till familjen.

Nu väntar jag bara på att du ska lägga in bilder på din gamla Taunus också.

Ha det bra...

Hälsningar Kent-Åke

ps. Jag ska nog tipsa Ruben om din sida också.

Helena Virta 
2008-01-20 17:38

tack för en underbar resa genom tid och rum. Satt med tårar i ögonen och njöt av denna skatt. Tack Jan för att du tagit dig tid att spåra och göra tillgängligt för oss intresserade. Lovar att jag ska sprida detta när jag ska på 75-årskalas den 26/1. Där finns nog säkert några som kan kommentera bilderna, om dom nu lyckas hitta till sidan i tekniken svärld. Stora kramar, Helena

 

<< Första sidan  < Föregående sida 
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
.

 

 

( besöksräknare laddas... )