Skaffa en egen gratis hemsida   

Ladda om sidan/Synkronisera inloggning
Besök en slumpmässig hemsida på Zoomin

Gästbok

Skriv ett meddelande

Namn
(obligatorisk):
URL
(hemsida/blogg):
E-post
(visas ej):
Meddelande:

Louise Hardenberg 
2011-02-07 15:40
Jag var inte gammal första gången min familj med gäster åt lunch här en söndag. Sedan var det stängt och öppet i omgångar.
1955 hade vi som gick ut Flickkskolan en avslutning här med lärare och till bordet hade jag skolans inspektör, Major Högström tor jag han hette.
Dåvarande Kreditbanken år 59 eller 60 hade en vårfest här med inbjudna kollegor från lokalkontoren i Skara, Mariestad och Lidköping. Det var en fest där jag lycksalig vandrade hem till Vasagatan och Storgatan kändes smal. Vad kan jag ha druckit?
Olle Nilsson 
2011-01-09 17:21
Hej, Skövde! Vi har t o m mars på oss (som Jan säger idag) att fylla hans digitala mästerverk. Med vad? Jo, allas våra händelser. Låt oss bjussa oss själva på detta. Jag bidrar med mina för att jag tycker det är så roligt att jag minns 50 år gamla saker. OK lite grädde på moset smyger in ibland. Men vem märker det? Så skriv skriv och ha ett bra Tjugohundraelva.
Hans Ödman 
2011-01-09 11:45
Fantastiskt trevligt att sidan kom igång igen.
Tack alla.
Finn Kjerfve 
2011-01-08 19:25
Jag uppskattar verkligen denna sidan. Kul att se den igång igen.
Har sänt dig ett tips om ny leverantör via mail

Finn Kungsgatan 22
Olle Nilsson 
2011-01-08 18:19
Hur många suckar som helst av lättnad går genom Sveriges land. Någon fantastisk människa har bytt propp i detta datasystem. Vi är på G igen eller hur?
Olle Kungsgatan 14.
Olle Nilsson 
2010-12-29 18:25
Jan S. du är en av de människor som jag ser upp till, trots att vi aldrig träffats. Du lär ha pysslat med försäljning, men hamnade några våningar högre upp än mig. Fråga, sålde du till mig eller jag till dig? Om, vem sålde vad? Efter detta fjäsk så hamnar vi på Kungsg 14. Jag längtar så efter att du skall hinna lägga ut “min” kåk. Mitt manus är redan klart och min nattsömn är katastrofalt dålig eftersom jag väntar på dig. Att bläddra i din kortlek är fascinerande, att hitta så mycket minnen att returnera är hur roligt som helst. Men, gillar du och övriga mitt “trams?” Lockar det till skratt för att det är roligt eller av medlidande? Vi ses på Valhall som dagen till ära serverar luad ål.
Olle Nilsson 
2010-12-29 17:49
När ni pinat er igenom detta så tycker ni nog att: “Olle kolla med din läkare om höjd dos.” Sorry, den ligger redan på max.

“I have a dream” sa M L K, att få sitta i den berömda tidsmaskin som går bakåt och körs av Jan S. Jag har också en dröm, häng mä nu! Vi samlas i Valhall på Nyårsafton lagom till Olle Björklund. Sätter på våra kära flickor(ska läsas som det står i sin helhet, ni är vuxna nu) den kortkorta urringade blåsan. Stilettisar längst ner. Stoppar ner en ros mellan dom… En dusch av Flanell no 5. Toppar med Farah Diba frisyr. Oh, hon är vacker som en dröm. (Glöm inte att dagligen påpeka detta)
Vi unga män kryper i den svarta dubbelknäppta. Benvidd lagom för ett spagetti. Myggjagarna längre än vi var långa! Rosa skjortan öppen i halsen. Bill Haley-locken fixas med Brylcreme. Vi toppar med Old Spice. Tjejerna smälter. Nu går vi, alla Förr o Då´are fram till Hot. Billingens trappa. Där har Lindwall tänt ett bål. Vi kastar i allt vi klarade oss väldans bra utan på 60-talet. Kryckor, livstycken, personsökare, proteser både här o där, rullator, Viagra-askar, trygghetslarm, mobiltelefoner, permobil, HEA-konvolut och färdtjänstkuponger. Nu går vi uppför trappan. Vi möts av Tidnings-Gösta och Panta Mera Gustafsson. Höger in i matsalen och nu trår vi dansen. Men snart är det rocka fett uppe på borden som gäller. Det är såpa på borden men ingen bryr sig eftersom ingen är slirig.

“I had a dream” att med detta säga tack för ett trevligt 2010 o lycka till med 2011.
Kerstin Jacobsson 
2010-12-28 22:36
Hej!
Fick denna kontakt via Ingela Mossberg (Appelqvist). Skövde finns alltid med mig och jag bor sedan någon månad i Göteborg. Besöker min ungdoms hemstad flera gånger per år och visst vore det trevligt att träffa några vänner från den tiden - gick på Norrmalm 58-60, Vasaskolan 60-63 och Läroverket 63-66. Då var mitt efternam Lundqvist.
Maria 
2010-12-24 10:05
God Jul och tack för alla fina bilder!
Olle Nilsson 
2010-12-19 17:02
Hej, Gösta! Jag har några år kvar till 80 men hoppas få skriva till dig ändå. Jag lumpade på P 4 men gjorde något rep.möte på T2 och det var ett fint regemente. Tänk bara på vilken mat vi fick. Och vilka goa befäl. Jag har flyttat från Skövde och alla regementen och alla Lottor. Var du nu än är på jorden så känner vi för att önska dig en riktigt: God och vit Jul med god mat och umgänge med dina nära och kära. Ulla och Olle.

 

<< Första sidan  < Föregående sida  Nästa sida >  Sista sidan >>
Sida 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16
.

 

 

( besöksräknare laddas... )